Spela online Gonzo's Quest

Under tjugosex år av fruktbart arbete har den svenska utvecklaren av spelprogramvara för nätcasinon NetEnt gett spelvärlden många högkvalitativa spelautomater, inklusive roulette, poker, blackjack, baccarat och andra bordsspel, samt en omfattande portfölj av videoslots.

Enarmade banditer NetEnt utmärker sig med ett vänligt, genomtänkt gränssnitt, spännande berättelser med detaljerad grafik, intressanta introduktionsvideor, atmosfärisk animation och ljud. Branschledarens märkesnamnsspel erbjuder innovativ spelmekanik, stora vinster och jackpottar i miljonklassen.

NetEnts flaggskepp för videoslots är spelautomaten Gonzo's Quest, spela online idag ger en möjlighet till alla licensierade spelsajter.

Gonzo's Quest spelupplevelse

Onlinespelet fördjupar användaren i en äventyrlig skattjakt efter Mayas gyllene stad, som ligger vilse i Perus djungel, tillsammans med den modiga erövraren Gonzo, vars prototyp är den historiska figuren Gonzalo Pizarro. 

Maskinen använder sig av ett antal innovativa lösningar som senare har tagits över av andra utvecklare.

Spelautomaten saknar de vanliga hjulen. På en spelplan i 5x3-format med 20 vinstlinjer faller stenar med masker av gudomar och djurbilder. Priskombinationer bildas genom att 3 eller fler av samma symbol hamnar på en av linjerna. 

Avalanche-funktionen tar bort de kombinationer som har spelats och stenar med nya symboler faller på deras plats, vilket ger ytterligare vinster per spinn. Varje kombination ökar vinstmultiplikatorn i steg om x1, x2, x3, x5.

Spelet har en Wild som ersätter alla symboler, inklusive scattern. Tre eller fler scatters på en linje aktiverar en runda med 10 Free Falls, som har multiplikatorer på x3, x6, x9 och x15. Scatter-kombinationer på två vinstlinjer ger 20 Free Falls.