Hur man vinner på Gonzo's Quest

Gonzo's Quest är flaggskeppet i den svenska nätcasinospelstillverkaren NetEnts utbud av videoslots, och spelautomaten Gonzo's Quest har mycket att erbjuda.

  • Fascinerande intro om Gonzos äventyr
  • Detaljerad grafik, intressanta animationer och ett stämningsfullt soundtrack.
  • Innovativ spelmekanik med en kaskad av symboler på spelplanen.
  • Avalanche-funktionen, som ersätter symbolkombinationer med nya vinster per spin.
  • Progressiva multiplikatorer för vinster per spin
  • Free Falls-rundan med 10/20 gratis symbolfall
  • Ökade multiplikatorer för bonusrundor

Hög volatilitet och en RTP på 96 % lockar fortfarande spelare från olika länder. 

Skattjakten efter skatten i den försvunna guldstaden i sällskap med den modiga conquistadoren Gonzo kan hålla dig underhållen länge och ge dig en rejäl vinst. Den maximala multiplikatorn i Gonzo's Quest ger en vinst på motsvarande 187 500 pund.

Samtidigt är ett sådant resultat inte tillgängligt för alla som gillar platina slots. För att få ut så mycket som möjligt av Gonzo's Quest använder erfarna användare olika strategier och satsningssystem.

Strategier för att spela Gonzo's Quest

Innan du börjar spela Gonzo's Quest för riktiga pengar är det lämpligt att du behärskar spelet i demoläget. Spelautomaten har ett komplicerat satsningssystem. På kontrollpanelen kan du välja myntets valör från 0,05 till 50 och sedan ställa in insatsnivån från 1 till 5. Summan av de inställda parametrarna visar hur mycket du kan satsa per spinn, vilket visas på raden under kontrollpanelen.

När du har lärt dig hur du ökar och minskar insatsen bör du använda metoden med standardavvikelser för att beräkna det ungefärliga antalet snurr mellan vinnande kombinationer. Efter att ha fastställt den genomsnittliga frekvensen av vinnande kombinationer kan olika strategier och satsningssystem prövas.

Parlay-system

Enligt Parlay-principen ska den insats som inte spelas minskas och den insats som spelas dubblas. Fördubbla insatsbeloppet fram till den första förlusten och sätt sedan tillbaka det ursprungliga insatsbeloppet.

Martingale-strategin

Martingale-strategin liknar Parlay-systemet, men kräver att du fördubblar din insats varje gång du förlorar. Så snart insatsen är spelad återgår dess värde till startvärdet. På så sätt täcker vinsten kostnaderna för de tidigare snurren.

Pyramid

I pyramidsystemet ökas insatsen successivt från det lägsta tillgängliga värdet till den övre gränsen och minskas sedan gradvis till det lägsta värdet. Ökning och minskning av insatserna måste göras stegvis, oavsett resultatet av snurren. 

Hi - Low

Hi - Low (More - Less)-systemet kräver att den lägsta och högsta insatsen alternerar i tur och ordning. 

Vi har nämnt de mest effektiva och ofta använda metoderna för att öka effektiviteten i slots-spelet. Du kan hitta fler strategier på spelforum och i vissa spelarrecensioner. Det är värt att notera att det inte finns någon metod som passar alla. Varje spelare väljer en godtagbar strategi efter att ha prövat den av egen erfarenhet.