Spela för pengar - Gonzo's Quest

Om du har behärskat spelmekaniken för spelautomaten Gonzo's Quest i demoläge och är redo att spela för riktiga pengar, måste du välja ett pålitligt online casino med ett oklanderligt rykte, registrera ett konto och göra en insättning.

Efter att ha laddat slotspelet och tittat på det spännande introt om huvudpersonens vandring på jakt efter den förlorade "Golden City" bör du gå till inställningspanelen och ställa in de acceptabla spelparametrarna. 

På kontrollpanelens högra sida finns statusfönstret för spelsaldot och en vinstindikator för det aktuella spinnet. Till vänster om saldofönstret visas skalan för myntvärdet för insatsen. Med knapparna "-" och "+" kan du ställa in det nominella värdet mellan 0,05 och 50. 

På vänster sida av kontrollpanelen finns en skala som gör att du kan ställa in en av de fem tillgängliga insatsnivåerna och ett fönster som visar beloppet enligt den inställda nivån. 

Kombinationen av den angivna myntvärdet och nivån visar det totala insatsbeloppet per spinn, som visas i fältet under kontrollpanelen. 

I mitten av panelen finns en knapp för manuell rotation av hjulen, "Play", till vänster om den finns knappen "Autoplay", som gör att du kan ställa in 10, 25, 50, 100, 250, 500, 750, 1000 automatiska spins.

När du har gjort alla inställningar kan du börja snurra hjulen i manuellt eller automatiskt läge.

Gonzo's Quest spelupplevelse

När du trycker på play kommer stenblock med Maya-masker och mytiska djur inristade i dem att kaskadera ner på 5x3 spelplanen med 20 fasta vinstlinjer. Kombinationer av 3 eller fler symboler per linje multiplicerar insatsen:

  • Djurbilder x2.5 - 5 
  • Rosa mask x10
  • Gul mask x25
  • Grön mask x50
  • Blå mask x125

Silverstone fungerar som en wild och kan ersätta alla symboler i en kombination, inklusive Scatter-symbolen.
Avalanche-alternativet spränger de kombinationer som har spelats och nya symboler ersätter dem i en lavin och bildar ytterligare kombinationer. Varje ny kombination som skapas under ett enda spinn ger en progressiv multiplikator på x1, x2, x3 och x5 som visas på en stapel ovanför spelplanen.

Tre eller fler scatters (guldstenar) på en rad aktiverar Free Falls-rundan med 10 free spins. Om en spelare har turen att få en guldstenskombination på två linjer får han eller hon 20 freespins. Avalanche-multiplikatorer i Free Falls-rundan är x3, x6, x9 och x15.